Het Kasteel van Selles-sur-Cher

Partager

Current Size: 100%

Printervriendelijke versie

Het Kasteel van Selles-sur-Cher

Tussen Beauval en het kasteel van Chambord ligt het kasteel van Selles sur Cher, waar u een prettig bezoek met uw dierbaren kunt ervaren! Historisch erfgoed met behulp van nieuwe technologie: 3D Tour: kom en dompel jezelf onder in de geschiedenis van het kasteel.

 

In het midden van de stad in het centrum: Renaissance paviljoens, een middeleeuws kasteel, een park van 2 hectare met een opmerkelijke structuur van Frankrijk: een ceder uit Libanon!, een Museum en een boerderij. Onvergetelijke ontdekkingen!

 

Openingstijden:

Juli en augustus: alle dagen tussen 10 en 19 uur

Van 22 maart tot eind juni en van 1 september tot 11 november: alle dagen tussen 10 -12 uur en 14-18 uur. 

Van november tot maart: elke dag 13u30 tot 17u

 

Tarieven

Normaal tarief: 8 €
Groep vanaf 20 personen : 6 € 
Kortingstarief : 5 € (de 6 à 16 ans)

 

informatie

1 place du Château
41130 Selles-sur-Cher
Tél : 02 54 97 76 50
Fax : 02 54 71 76 26 
website

 

vue du château et du parc de Selles-sur-Cherles douves du château de Selles-sur-Chersculpture d'un linteau de porte extérieuredécor d'une cheminée gravée d'un P et un B entrelacés pour Philippe de Béthune, conte de Selles, ambassadeur d'Henri IVpeinture murale : des armoiries dans un médaillon dorés sous la protection de deux angespeinture murale : visage humain, personnage de l'antiquité enfants donnant biberons à des chevrauxcouple de cochons dans la mini-ferme du château de Selles-sur-Cher